| Anders Beseberg: |
Mən bu işə təsadüfən düşməmişəm. Əvvəllər tikinti biznesim vardı, amma bir neçə pis il dalbadal gəldi və mən iflasa yaxın bir vəziyyətdə qaldım. O zaman qərara gəldim ki, əgər həyat məni bir kənara atırsa, mən öz ayaqlarımın üstə durmağı bacarmalıyam. Dünyada elə insanlar var ki, oyunu işə çeviriblər. Mən də onlardan biri olmağa qərar verdim. Araşdırdım, statistikaları öyrəndim, mərc növlərini təhlil etdim və başa düşdüm ki, burada da qanunlar var. Xaos yoxdur. Yalnız riyaziyyat, soyuq hesablama və bir az da psixologiya. Elə bu axtarışlar zamanı mən mostbet ufficiale versione mobile ilə rastlaşdım. Dərhal diqqətimi çəkdi ki, mobil versiya o qədər optimallaşdırılıb ki, heç bir gecikmə olmadan istənilən an bazara daxil ola bilirsən. Mənim üçün əsas məqam budur – saniyələr önəmli olduqda, brauzer və ya proqramın asqırması səni uduzdura bilər.
İlk vaxtlar, təbii ki, hər şey qaydasında getmirdi. Mən elə bilirdim ki, bir neçə uğurlu strategiya tapmaq kifayətdir, amma reallıq fərqli idi. Kazino səni sınaqdan keçirir. Bir gün qırmızıda oynayırsan, qazancın artır, ertəsi gün elə bir seriya gəlir ki, soyuqqanlılığını itirirsən. Mən də bir neçə dəfə düşdüm bu tələyə. Ən çətin anlarımda, səhər saat 4-də, gözlərim qızarmış, hesabda bir neçə minlik itki ilə oturanda mostbet ufficiale versione mobile-i açıb baxırdım: “Bura mənim iş yerimdi. İşçi işdən qaçmaz” deyə öz-özümə deyirdim. Dəqiq qaydalar müəyyənləşdirdim: depoziti məhdudlaşdırmaq, vaxt həddi, uduş hədəfi. Mən buraya həzz üçün gəlməmişdim. Mənə pul lazım idi. Və mən bunu bir iş kimi qəbul edirdim. |