Нужен донор для кошки

Срочно ищу донора крови для кошки, 2 лет, упала с 7-ая этажа, есть предписание на переливание. Ищу здоровую кошку 3-4 года и не менее 3 кг для переливания. Если есть возможность напишите или позвоните 87026600729

Изображения:

• Автор: Малина
  • Дата создания: 01.03.2024 18:56
  • Просмотры: 630
  • Ответы
    Пискля: Hərdən dostlarım soruşur: “Bəs sən necə edirsən ki, hər ay qazanırsan?” Gülürəm, deyirəm – bu işdir, oyun deyil. Mənim üçün kazino əyləncə deyil, ofisdir. Beş ildir ki, yalnız bir saytla işləyirəm – mostbet english düyməsini basıb ingilis versiyasına keçəndə artıq evimdəki stolumun qarşısında oturmuş kimi hiss edirəm. Hər şey saytdakı statistikadan başlayır. Mən tələsmirəm, mənim planım var. Gəlin sizə son bir həftəmi danışım – düzü, elə bir gün oldu ki, özüm də inanmadım. Səhər saat 9-da oyanıram. Əvvəl qəhvə, sonra yarım saat bazar təhlili. Futbol, tennis, basketbol – fərqi yoxdur. Mənə lazım olan tək şey real şanslardır. Amma bu dəfə hər şey fərqli oldu. Stolüstü tennisə qarışdım – Tayland liqası, adları heç eşitmədiyim oyunçular. Əmsalları izlədim, bir saat canlı statistikaya baxdım. Birdən fərq etdim ki, saytda xətt dəyişməyə başlayıb – autsayderə əmsal yüksəlir, amma real oyunda o, üstünlüyü ələ alıb. Mostbet-də məhz belə anlar üçün mostbet english versiyası daha sürətli işləyir. Düyməni basdım, limitləri yoxladım – 500 dollar girdim. 2.80 əmsal. 15 dəqiqə sonra matç bitdi. Mənim xeyrimə 1400 dollar. Sakitcə pulu çıxartdım. Ancaq əsl hekayə bundan sonra başladı. Həmin gün axşam dostum zəng edib dedi: “Gəl bir az canlı dilerlərə baxaq, sırf əyləncə”. Razılaşdım, amma öz qaydalarımla. Canlı ruletka – mənim sevimli oyunum deyil, çünki riyazi gözləmə orada kazinonun xeyrinədir. Amma bəzən sistemi sındırmaq olar. Mostbet-də canlı studiyalar var – həqiqi stol, gözəl dilerlər, təzə kolleksiyalar. Oturduq, mən sadəcə izlədim, dostum isə tələsik mərc vurdu. Yarısını uduzdu. Birdən mostbet english ekranında bir dəyişiklik gördüm – eyni stolda bir oyunçu ardıcıl 5 dəfə qırmızıya oynamışdı. Statistikaya görə, 6-cı dəfə qaraya gəlmə ehtimalı 98% yox, amma mən bunu bacardım. “Ters mərc” strategiyam var – yəni kütlə nəyə mərc edirsə, əksinə oynayırsan. O an masadakıların çoxu qırmızıya oynayırdı. Mən qaraya 200 dollar basdım. Çıxdı. Qazandığım 200 dolları da qaraya qoyub “təkrar” dedim. Yenə qara. 800 dollar. Üçüncü dəfə – yenə qara. 1600 dollar. Dostum ağzı açıq baxırdı. Dördüncü dəfə cəhd elədim – bu dəfə qırmızı gəldi. Amma zərər yox. Çıxdım stoldan.
    Ответить:

Ваше имя:

Содержание:

У вас есть возможность прикрепить несколько изображений: